Les Biblioteques de Granollers renoven el programa d’activitats

La nova temporada s’obre amb dos espectacles

Les Biblioteques de Granollers proposen un nou programa d’activitats de setembre de 2022 a juny de 2023. La nova temporada s’obre amb dos espectacles, un per a públic adult i l’altre per a públic familiar. El primer és Els cossos i el temps. Planeta Ferrater amb Lluís-Anton Baulenas i Pau Mainé. Es farà a la Biblioteca Roca Umbert el dimecres 21 de setembre a les 19 h i és una activitat emmarcada en la commemoració de l’Any Gabriel Ferrater. El segon espectacle, adreçat al públic familiar, és Impossible?, a càrrec de Marina Baixas i Júlia Mata. Narra la història de dos personatges que ens ensenyen com és possible defensar el mar i la terra amb actes ben senzills. Es farà a la Biblioteca Can Pedrals el dissabte 1 d’octubre a les 11 h.

El primer trimestre del nou curs, les biblioteques ens conviden a reflexionar al voltant de dos temes: la llibertat de creació i el feminisme. Així, es farà el cicle “Altres veus”, amb Laura Huerga, Joan Sala i Abel Azcona; i la xerrada “El feminisme de Peppermint Patty”, a càrrec de Marina Valls.

Es manté l’oferta de clubs de lectura amb la visita d’autors com Ferran Garcia, Oriol Canosa i Jordi Pigem. I el club de lectura Clàssics al dia i el club de Cinema prenen un nou format seguint el model del club de Lectura i cuina. Tots tres s’estructuraran en diversos cicles temàtics independents.

Per a les persones que vulguin practicar l’anglès, es proposen les activitats dinamitzades per Cambridge School i Inorbis: Library Talks, Literature and Critical Thinking, Story Time (+4 anys) i Magic Science (de 5 a 10 anys).

Les biblioteques promouen la narració oral i el foment de la lectura amb l’Hora menuda, l’Hora del conte i el clubs de lectura infantils i per a joves. A més, en la programació infantil i familiar impulsen la creativitat i l’experimentació amb la programació Laboratori de lletres i imatges (+5 anys), Laboratori de llibre d’artista (+8 anys i adults), Bibliolab i el club Ficció en joc.

Trobareu tota la informació de les activitats i inscripcions a les biblioteques i a www.bibliotequesdegranollers.cat. Podeu apuntar-vos als clubs de lectura a partir del dimarts 13 de setembre a les 15 h.