Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

El nou Mercat Municipal d’Esplugues, Can Vidalet, obrirà el 9 de febrer

Avatar photo

L'edifici disposa de 4 plantes, que es destinaran a la botiga de supermercat Lidl ja oberta, les parades tradicionals, planta logística de càrrega i descàrrega i aparcament

El dijous 9 de febrer està previst que obri el nou Mercat Municipal de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat, després que hagi començat aquest cap de setmana el trasllat dels paradistes ubicats a les instal·lacions provisionals de la plaça de la Bòbila.

 

Amb l’edifici a punt des de fa temps, la previsió era que les noves instal·lacions haguessin obert portes el 26 de gener, però per problemes aliens a l’Ajuntament i, per petició dels paradistes, s’ha posposat la data.

 

Edifici històric

L’edifici disposa de 4 plantes, que es destinaran a la botiga de supermercat Lidl ja oberta, les parades tradicionals, planta logística de càrrega i descàrrega i aparcament.

 

Per a la construcció del nou establiment, s’han tingut en compte diverses mesures d’estalvi energètic per assegurar l’eficiència de l’edifici, com és la instal·lació de panells solars, la il·luminació LED i la climatització eficient.

 

Tal com constava en l’adjudicació del projecte a Lidl per part de l’Ajuntament, la companyia ha costejat –amb una inversió de 7,5 milions d’euros– la reconstrucció integral de l’edifici, la posada en marxa de la seva botiga, l’habilitació dels espais que ocuparan els paradistes i la urbanització de l’entorn.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 + 16 =

Notícia anterior

Desmantellen un ‘pis-supermercat’ de la droga a Tarragona

Notícia següent

Banyoles celebra la 4a edició del cicle ‘Cinc cèntims de creació local’

Notícies relacionades