Dimarts, 23 de juliol de 2024
És notícia

El nou hospital de Viladecans finalitza el trasllat de serveis i pacients al nou edifici

Avatar photo
La posada en marxa dels nous edificis millorarà l’accessibilitat i l’atenció hospitalària per a gairebé 200.000 persones
Hospital Viladecans

El nou hospital de Viladecans ha finalitzat el trasllat als nous equipaments. Han estat unes instal·lacions molt esperades ja que es tracta del centre sanitari de referència per a gairebé 200.000 persones dels municipis de Begues, Castelldefels, Gavà, Sant Climent de Llobregat i Viladecans.

Situat a l’Avinguda del Mil·lenari, al costat de l’edifici actual, el nou Hospital de Viladecans disposa de més capacitat tecnològica i recursos per proporcionar una atenció integral als pacients. L’ampliació de l’hospital millorarà l’accessibilitat i l’atenció hospitalària, a més de suposar un salt qualitatiu enorme per als ciutadans i per als professionals que hi treballen.

Cap a la segona fase d’ampliació i reforma

Tal i com s’indica des del web del propi hospital, una vegada hagi finalitzat el trasllat de l’activitat assistencial als nous espais, s’iniciaran les actuacions previstes a la segona fase del projecte, que contempla la reforma dels edificis existents fins ara -tant l’històric com els que acullen les urgències i les consultes-, la urbanització de l’entorn i la construcció d’un aparcament soterrat per a professionals i usuaris.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen + 4 =

Notícia anterior

El detingut per la mort d’una dona a Salt era amic seu: La va abandonar al carrer

Notícia següent
terrassa bar

Un jove pateix un brot psicòtic i apunyala una dona en una terrassa

Notícies relacionades