3 nois, 2 d’ells menors, van violar una noia de 15 anys a Barcelona

  Els acusats la van portar a una zona apartada i tots tres la van agredir sexualment per torns aprofitant que estaven lluny

  L’Audiència de Barcelona jutja aquesta setmana un acusat de violar una jove de 15 anys juntament amb dos acusats més, que són menors d’edat, el 2021 a la riera de Matadepera (Barcelona).

  El judici ha començat aquest dilluns, durarà fins dimecres i en l’escrit d’acusació, consultat per Europa Press, la fiscal demana per a l’acusat 12 anys de presó per dos presumptes delictes d’agressió sexual, a més d’una indemnització de 15.000 euros.

  Per la seva banda, els dos menors sospitosos seran enjudiciats per la jurisdicció de menors al marge d’aquest judici.

  Segons la fiscal, els tres nois es van trobar amb la nena a la riera de Matadepera cap a les 20.30 hores, i ella estava “amb les seves capacitats lleugerament alterades” perquè havia consumit alcohol.

  Aleshores, la van portar a una zona apartada i tots tres la van agredir sexualment per torns mentre ella els va deixar fer-ho “pressionada perquè el grup era nombrós i el lloc apartat sense que hi hagués ningú a qui demanar ajuda, ja que s’havia allunyat de la gent amb qui estava”.