A punt una nova edició de la Nit de l’Esport de L’Hospitalet

El Teatre Joventut acollirà l’acte, que és, alhora, la trobada anual de la gent de l’esport de la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Teatre Joventut acull aquest vespre, a partir de les 20.30 hores, una nova edició de la Nit de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament, en reconeixement dels bons resultats esportius obtinguts la temporada passada pels i per les esportistes i pels equips de la ciutat. La Nit de l’Esport és un acte de reconeixement però també una trobada anual de la gent de l’esport de la ciutat.  

La Nit de l’Esport premiarà aquest any els 56 equips i/o esportistes de 17 entitats de la ciutat i 5 esportistes hospitalencs que competeixen fora de la ciutat de les categories sènior o absolutes que la temporada passada van ascendir de categoria, van guanyar una lliga, van ser campions de Catalunya o d’Espanya en la seva categoria o van aconseguir un pòdium en campionats europeus o mundials. També es destaca una entitat de famílies d’un centre educatiu pel seu suport a l’esport com a activitat extraescolar. 

A més, es donaran sis mencions especials a persones, institucions o entitats que han destacat per algun mèrit i que atorga un jurat que ha avaluat les propostes que fan arribar les entitats de la ciutat.  

La Nit de l’Esport es podrà seguir en streaming en directe, a partir de les 20.30 hores a través de l’enllaç https://lhdigital.cat/web/digital-h/