Els Mossos recuperen un rellotge valorat en més de 40.000 € a un turista a Barcelona

"He sortit de la botiga, s'ha abalançat cap al meu rellotge, m'ha tirat a terra i ha fugit amb el meu rellotge", ha explicat la víctima

Els Mossos d’Esquadra han recuperat un rellotge de luxe valorat en més de 40.000 euros a un turista poc després que es produís el robatori. Un lladre li hauria arrancat del canell el rellotge a un turista de Nova Zelanda. Els agents de paisà han rebut un missatge que s’ha comès un robatori violent a la part alta del Passeig de Gràcia i, gràcies a la rapidesa dels agents i a la col·laboració ciutadana, els mossos han enxampat el lladre 400 metres més enllà.

“He sortit de la botiga, s’ha abalançat cap al meu rellotge, m’ha tirat a terra i ha fugit amb el meu rellotge”, ha explicat el turista en declaracions a TV3. Després ha posat la denuncia i ha continuat les seves vacances.

El lladre detingut compta amb 4 antecedens per furt i el jutge l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Robatori a finals de la setmana passada

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous a la tarda un lladre als Jardinets de Gràcia després que hagués robat un rellotge valorat en 50.000 euros a un turista d’una estrebada. El rellotge es va recuperar amb la corretja trencada i va ser retornat al seu propietari.

Aquesta detenció s’inclou en les 12 que van fer els Mossos i la Guàrdia Urbana entre dimecres i dijous en el marc del Pla Tremall, el dispositiu policial centrat a detenir delinqüents reincidents. Els 12 detinguts, acusats de delictes de furt, falsedat documental i estafa o de tenir un requeriment pendent amb la justícia, acumulaven 106 antecedents policials. En aquesta ocasió, el Pla Tremall es va desplegar als districtes de Les Corts, Ciutat Vella i l’Eixample.