Violenta mort masclista a Catalunya: va morir per les ferides

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’una persona al districte de Sant Martí com un cas de violència masclista.

En una piulada a les xarxes socials, la policia catalana ha assegurat que la investigació ha confirmat que la víctima és una dona. També s’hi ha referit la portaveu del cos, Montserrat Escudé, que ha remarcat que el que saben és que “hi ha hagut un homicidi en el marc d’un context de parella” i que, per tant, d’acord amb la Llei 5/2008 del Dret de les dones a eradicar la violència masclista, aquest cas s’ha de tractar com a feminicidi. Els fets van tenir lloc el matí de dimarts en un domicili del carrer Selva de Mar de Barcelona i la policia va detenir un home de 52 anys com a presumpte autor.

(Les dones que pateixen una situació de violència disposen del servei d’atenció permanent al número 900 900 120, gratuït i confidencial. També poden trucar al telèfon d’emergències 112)

El succés va tenir lloc el matí de dimarts, després que els Mossos tinguessin coneixement que hi havia una persona greument ferida en un domicili del carrer Selva de Mar, al districte de Sant Martí. Poc després, i a conseqüència d’aquestes ferides, va morir.  La policia va detenir la parella de la víctima, un home de 52 anys, com a presumpte autor d’aquesta mort violenta.