Prohibida l’entrada del raper Morad al barri de la Florida d’Hospitalet

El raper va ser detingut per desordres públics, acusat d'induir a la crema de contenidors, però va quedar en llibertat amb càrrecs

El raper Morad, acusat d’induir la crema de contenidors al barri de la Florida, a l’Hospitalet de Llobregat, té l’entrada prohibida al barri.

Morad va quedar en llibertat en càrrecs després de ser detingut pels Mossos d’Esquadra, però la jutgessa ha decretat una ordre d’allunyament del barri.

Segons fonts judicials, es tracta d’una mesura cautelar que seguirà vigent “fins que la sentència sigui ferma o es posi punt final al procediment amb alguna altra resolució ferma”.

És a dir, que mentre duri el procediment judicial el raper no podrà tornar al seu barri de naixement.

Inducció de crema de contenidors

Morad va ser detingut el passat dimecres a la tarda acusat de ser l’inductor de la crema de contenidors al barri de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat.

Els Mossos l’acusen de pagar 1.000 euros a un grup de joves del barri després d’un enfrontament amb la Guàrdia Urbana de la ciutat.

Després de la seva detenció, el raper va passar la nit a la comissaria i va quedar en llibertat amb càrrecs per decisió del jutjat.

La mesura de l’ordre d’allunyament del barri l’havia demanat la Fiscalia, tot i que la defensa del raper s’hi va oposar.

A més, la defensa critica que només s’hagi acusat el raper dels aldarulls quan a l’atestat dels Mossos es parla d’uns 20 individus implicats.

En el moment de la seva detenció, Morad va demanar als altres joves que increpaven la policia que aturessin la seva actitud. Tot i això, un cop detingut, va dir que “haurem de tornar a cremar la Florida”, segons l’atestat policial.