Mollet del Vallès celebra la Festa Major de Sant Vicenç

Hi ha programats una trentena d’actes i activitats variades

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Fins al 29 de gener, Mollet del Vallès viurà la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç, patró de la ciutat. Hi ha programats una trentena d’actes i activitats variades i adreçades a tots els públics. Destaquen la presentació de la 38a edició de la revista Notes, la Festa de Ràdio Mollet, la Nit de l’Esport,  la Cursa de Sant Vicenç o la primera edició del Sound Park Fest, entre d’altres. Una Festa Major on tenen especial protagonisme les entitats de cultura tradicional al carrer amb la Cercavila de Gegants i del Bestiari molletà i l’Espectacle de Foc.

L’Ajuntament i el Centre d’Estudis Molletans presentaran el número 38 de la revista Notes el diumenge 22 de gener, a les 13:30 a la Sala Fiveller. El mateix dia, a les 18 h, tindrà lloc la 42a edició de la Festa de Ràdio Mollet, al Centre de Serveis El Lledoner, on es lliuraran els premis Micròfon i Notícia de l’any.

Unes de les novetats d’aquest any és un festival de música electrònica al parc de les Pruneres, el Sound Park Fest, el dissabte 28 a les 12 del migdia.

La cultura tradicional

La cultura tradicional té especial protagonisme en aquesta Festa Major d’Hivern amb la plantada i la cercavila de Gegants, l’actuació de l’Esbart Dansaire,  la cercavila i ballada del Moll Fer, la Santa Teca i la Cuca Molla o l’Espectacle de Foc. Enguany el cartell ret homenatge als 40 anys de l’entitat Ball de Diables.

La Nit de l’Esport

La 30a edició de la Nit de l’Esport se celebrarà al Teatre Can Gomà, el divendres 27 de gener a les 20 hores. L’altre protagonista de les activitats esportives serà la XXIV Cursa Popular de Sant Vicenç – 13è Memorial Jordi Solé Tura, que se celebrarà el diumenge 29 de gener al matí.

Museu Abelló

Coincidint amb la Festa Major, un any més, el Museu Abelló ha programat diferents activitats i jornades de portes obertes al Museu i a la Casa del Pintor.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, destaca que “hem programat una trentena d’activitats adreçades a tots els públics, però hem posat especial èmfasi en aquelles que estan adreçades al públic familiar i jove”. La regidora ha afegit que “un cop més vull agrair a totes les entitats ciutadanes que col·laboren i fan possible aquesta Festa Major d’Hivern”.