fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Mollet obre el període per sol·licitar ajuts pel curs escolar 2023-2024

Avatar photo

Fins al 26 de maig es poden demanar ajudes per menjador, llibres i material escolar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fins al 26 de maig, està obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar, activitats de lleure d’estiu i activitats extraescolars adreçats als infants escolaritzats als centres de primària i secundària de Mollet del Vallès.

Els infants que actualment tenen atorgat l’ajut de menjador hauran de fer la renovació des de la mateixa escola. La resta d’infants l’hauran de sol·licitar telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

En cas que no es disposi dels mitjans, es podrà presentar la sol·licitud degudament emplenada i signada a l’Oficina de Gestió, situada a l’Arxiu Municipal, a la planta baixa de l’Ajuntament (Plaça Major, 1 ).

D’altra banda, també s’ha obert la convocatòria dels ajuts de menjador del Consell Comarcal. Es pot consultar tota la informació respecte a la convocatòria del curs 2023-2024 dels ajuts de Menjador Escolar del Departament d´Educació a: https://www.vallesoriental.cat/ambits/2230-politiques-socials/ajuts-de-menjador-escolar/convocatoria-ajuts-menjador-escolar-curs-20232024/

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Directe 28M Alt Camp: Junts millora resultats i tornaria a governar a Valls

Notícia següent

El PSC denuncia l’ús de la façana de l’Ajuntament per actes polítics

Notícies relacionades