fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Mollet obre 80 expedients per deixar la brossa fora del contenidor

Avatar photo

Els tècnics municipals han detectat una sèrie de punts negres a 52 indrets de Mollet provocats per persones que llencen les escombraries fora del lloc habilitat per fer-ho o que deixen residus voluminosos en indrets que no estan permesos. Els indrets on s’han detectat més infraccions són l’Avinguda Llibertat, l’Avinguda Calderó i els carrers Onze de Setembre, Anselm Clavé i Gaietà Vinzia, entre d’altres.

Per tal de reduir aquests actes incívics i que perjudiquen la imatge Mollet i la bona feina de la gran majoria de la ciutadania, l’Ajuntament de Mollet a banda de continuar amb els expedients sancionadors iniciarà una campanya de civisme en aquests indrets on s’ha detectat un d’abandonament de bosses de brossa i altres residus fora dels contenidors.

Expedients sancionadors

L’Ajuntament té en marxa una vuitantena d’expedients sancionadors després d’haver identificat bosses d’escombraries al voltant de contenidors, dins de papereres i a la via pública.

Un cop oberts i notificats els expedients, els infractors per deixar escombraries fora dels llocs habilitats, en aplicació de l’Ordenança de Convivència Ciutadana, s’enfronten a sancions que van dels 400 als 4000 euros.

En paral·lel, s’han fet inspeccions aleatòries per diferents contenidors de fracció orgànica del municipi per tal d’analitzar si s’està duent a terme una correcta separació d’aquesta fracció i s’han pogut identificar diferents persones que no havien fet bé l’aportació. A aquests ciutadans i ciutadanes se’ls ha enviat una carta informativa per tal d’ajudar-los a reciclar millor.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Terrassa presenta les grans línies dels Pressupostos Municipals del 2024

Notícia següent

Vilafranca impulsa una formació per reduir l’impacte de la segregació escolar

Notícies relacionades