Mollet celebra les Jornades Europees de Patrimoni amb una visita guiada al parc de Can Mulà

Aquestes jornades tenen l’objectiu de difondre el patrimoni de cada municipi per mitjà d’activitat gratuïtes

L’Ajuntament de Mollet del Vallès se suma, un any més, a les Jornades Europees de Patrimoni que se celebren els dies 7, 8 i 9 d’octubre. Enguany s’ha organitzat una visita guiada al parc de Can Mulà, a més de les portes obertes al Museu Abelló i a la Casa del Pintor. Aquesta és una cita anual organitzada pel Centre d’Estudis Molletans (CEM) i el Museu Abelló.

Aquestes jornades tenen l’objectiu de difondre el patrimoni de cada municipi per mitjà d’activitat gratuïtes. És una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. És considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Mollet se suma amb activitats a la Casa del Pintor Abelló, al Museu Abelló i amb una visita guiada al parc de Can Mulà.

Visita guiada al parc de Can Mulà

El parc de Can Mulà és el primer parc públic que va tenir Mollet i compta amb un ric i variat patrimoni arqueològic, històric, arquitectònic, escultòric i natural.

L’inici de la visita guiada al parc de Can Mulà serà el diumenge a les 11 hores davant de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura.

Museu Abelló

–       Portes obertes: el divendres 7 d’octubre de 17 a 20 h, el dissabte 8 d’octubre d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenge 9 d’octubre d’11 h a 14 h.

–       Taller obert: Vine a fer el teu penjoll del Menhir.

Casa del Pintor Abelló

Es podrà visitar el divendres 7 d’octubre a les 18 h, el dissabte 8 d’octubre a les 12 h i les 18 h i el diumenge 9 d’octubre a les 12 h.

La regidora de cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha comentat que “un any més ens sumem a la celebració de les Jornades Europees del patrimoni que ens permet mostrar l’interessant patrimoni que tenim a Mollet”. La regidora ha afegit que, entre les activitats previstes, “la visita a Can Mulà ens permetrà descobrir curiositats, algunes  desconegudes, d’aquest espai emblemàtics de la ciutat.”