Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Mollet del Vallès comença el procés participatiu del PAM de l’actual mandat

Avatar photo
Les persones majors de 16 anys empadronades a Mollet podran fer les propostes que considerin oportunes

Des del 21 de maig i fins al 21 de juny, estarà obert el procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2023-2027 de Mollet del Vallès on la ciutadania pot fer arribar les seves aportacions i opinions. Com en els mandats anteriors, la voluntat de l’Ajuntament és sumar les propostes dels molletans i molletanes per elaborar el nou PAM.

El PAM és el conjunt d’accions per continuar millorant i transformant Mollet que el Govern Municipal vol dur a terme durant l’actual mandat. El document està alineat amb l’Agenda Urbana Espanyola 2030, integrant la seva estructura de 10 eixos estratègics: ordenació del sòl, paisatge i biodiversitat,    model urbà, canvi climàtic, gestió sostenible dels recursos i economia circular, mobilitat sostenible, cohesió social i igualtat d’oportunitats, economia urbana, habitatge, digitalització i governança i participació.

Per tal d’enriquir el document inicial del PAM amb les aportacions ciutadanes, s’ha creat un procés participatiu que comença aquest dimarts 21 de maig i finalitzarà el 21 de juny. Les persones majors de 16 anys empadronades a Mollet podran fer les propostes que considerin oportunes a través de les següents vies:

  • En línia: A través de la Plataforma participativa Participa311 Mollet.
  • Presencialment. Omplint la butlleta participativa i deixant-la a qualsevol equipament municipal. La butlleta es pot trobar a l’Ajuntament i a la xarxa d’equipaments municipals.

Taller de participació per a ciutadania i entitats del municipi. El dimecres 29 de maig es realitzarà un taller de participació on es realitzaran aportacions al PAM de manera col·lectiva.

Es pot consultar tota la informació sobre el Pla d’Actuació Municipal 2023-2027 a l’apartat web municipal: www.molletvalles.cat/PAM.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

32 anys de presó per matar un home, segrestar i violar una dona al Baix Empordà

Notícia següent

Terrassa obrirà les quatre piscines municipals el dissabte 22 de juny

Notícies relacionades