Molins de Rei presenta el primer programa d’actes del mes de la Cooperació i la Interculturalitat

Fins al proper 22 de juny, Molins de Rei celebrarà el mes de la Cooperació i la Interculturalitat amb una programació d’activitats adreçada a tots els públics i edats

L’Ajuntament de Molins de Rei presenta per primera vegada una programació d’activitats en el mes de la Cooperació i la Interculturalitat. Una iniciativa ideada, pensada i organitzada per les entitats solidàries de Molins de Rei, conjuntament amb la regidoria de Convivència, Ciutadania i Voluntariat, Solidaritat, Cooperació i Drets Humans i La Biblioteca El Molí.

Anteriorment, el consistori celebrava la festa de la Solidaritat i la Cooperació, “però enguany i a causa de la situació COVID-19, les activitats es faran durant tot el mes per tal de dedicar-li més temps al projecte i arribar a més nombre de persones” assegura la regidora de Solidaritat i Cooperació, Jessica Revestido.

Aquest programa inclou una desena de propostes que busquen sensibilitzar en valors i interculturalitat a la població molinenca, a través de diverses activitats i actes relacionats amb diverses cultures i creences.

Revestido, explica que “la intenció és que, a partir d’ara, cada any puguem repetir aquesta programació a Molins de Rei. Pensem que fer-ho ajudarà a la ciutadania a fer-se preguntes, reflexionar i sortir de la zona de confort. Volem una societat més justa, empàtica i crítica, i aquesta és també la nostra feina: acompanyar en el camí de replantejar-nos els nostres valors i creences”.