Molins de Rei potencia l’embelliment de la via pública amb noves plantacions de flors

En el marc del projecte Viles Florides, durant els propers dies es faran més de 3.000 plantacions repartides per tota la vila

L’Ajuntament de Molins de Rei participa de la campanya Viles Florides, un moviment que promou la transformació de pobles, viles i ciutats en espais més verds i enjardinats, i que, a més, millora l’espai urbà i la qualitat de vida dels habitants.

A Molins de Rei, al llarg d’aquesta setmana es duran a terme més de 3.000 plantacions de flors de temporada, plantes vivaç, escossells florits i arbustos de temporada, de diferents espècies variades: Felicia amelloides, Begonia semperflorens, Salvia “Royal Bumble”, etc.
Les plantacions es repartiran per tots els barris de la vila: des de Can Graner a la Granja i des del Canal a la Font dels Casats. La novetat d’aquest any és que es plantegen no només actuacions en alguns barris, sinó que es farà una plantació molt més extensa i quantitativament molt més important.

El cost total de la inversió serà de 17.209,01€, IVA inclòs.

La regidora de Via Pública, Esther Espinosa, valora molt positivament formar part d’aquest projecte i assegura que “la campanya Viles Florides embelleix Molins de Rei, fa créixer l’atractiu de la nostra vila, promou espais cada vegada més verds i sostenibles, i millora la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.