Molins de Rei posa fi a una 172a Fira de la Candelera “inoblidable”

  Es podrien haver superat els 300.000 visitants en els tres dies que el recinte firal ha estat obert

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Fira de la Candelera de Molins de Rei ha posat punt final a una 172a edició marcada per una massiva assistència de visitants, una excel·lent percepció per part dels expositors i uns canvis organitzatius que han respost a les expectatives. A l’espera del balanç definitiu, l’organització celebra l’èxit d’una Fira que ha apostat per la qualitat i la sostenibilitat.

   

  Tot i que no hi ha un recompte oficial de persones, l’organització de la Fira de la Candelera assegura que aquesta ha estat una de les edicions que ha registrat més visitants de la història i que, per tant, podrien superar els 300.000 en els tres dies que el recinte firal ha estat obert.

   

  Els dos anys de restriccions per la pandèmia, el bon temps i la proposta global de la Candelera han estat determinants per convèncer a tantes persones d’arreu del país a venir a Molins de Rei aquest cap de setmana.

   

  El regidor de Fira, Ramon Sánchez, ha posat el focus en la satisfacció dels paradistes i dels visitants i en l’absència de problemes o incidents. “Ha estat una fira inoblidable amb una gran voluntat de la gent de passar-s’ho bé i on els serveis han funcionat a la perfecció” ha explicat el regidor, que també ha volgut subratllar “l’excel·lent acollida que han tingut els canvis desplegats, tant entre la ciutadania com entre els visitants”.

   

  En la mateixa línia s’ha expressat l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, qui ha assegurat que “la Fira ha recuperat el seu màxim esplendor i tota l’essència d’un esdeveniment multitudinari, festiu i compromès” i també ha destacat que “les novetats han estat molt ben rebudes”.

   

  Per tot plegat, i tal com ha afirmat l’alcalde, aquesta edició ha servit per “certificar que la Candelera és el principal aparador de la vila i un element d’orgull i d’oportunitats de futur per a tots els molinencs i molinenques”.