Molins de Rei duu a terme una remodelació al Poliesportiu Municipal

Les diferents actuacions dutes a terme al Poliesportiu han suposat una important millora per a les instal·lacions i era una acció demanada pels usuaris

 Molins de Rei, més de 3.200 esportistes federats entrenen i competeixen en les instal·lacions esportives de la vila, nombre que s’amplia els caps de setmana quan pares, mares i esportistes d’arreu dels país visiten la vila per jugar, emocionar-se i gaudir de les competicions esportives que es desenvolupen a Molins de Rei.

Al Poliesportiu Municipal, a la pista 1 del pavelló, coneguda també com “pista vella”, li calia una repassada a nivell general i s’hi han realitzat un seguit d’actuacions per valor de 76.905,52€ amb l’objectiu de guanyar confort per als esportistes usuaris i també per al públic assistent a les diferents competicions.

Cal destacar que les actuacions que s’han dut a terme han estat:  retirar el rocòdrom que hi havia en un dels laterals de la pista; substituir les portes de sortida d’emergència i dels magatzems; obrir dues noves finestres a la banda de la via per donar ventilació directa a la pista; polir la pista; marcar les línies dels diferents esports que s’hi practiquen -patinatge, hoquei, bàsquet, handbol i futbol sala-; netejar en alçada de les encavallades i les parets; pintar en general tota la instal·lació i les grades; col·locar vinil a tota la tanca; canviar les xarxes protectores; renovar la instal·lació elèctrica, així com netejar el cablejat; traslladar el marcador, i col·locar 250 seients a la graderia i armaris per al material de patinatge i d’hoquei patins.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha volgut assenyalar en roda de premsa que “Molins de Rei destina recursos econòmics i implementa polítiques públiques per garantir els millors equipaments esportius per a la nostra vila, per als nostres esportistes i visitants. A més, ho complementem des d’una perspectiva per gaudir de l’esport, de la gastronomia i del comerç del nostre municipi”.

El primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, ha destacat que “amb aquestes actuacions atenem les demandes de les entitats i els esportistes. Donem un pas endavant en

termes qualitat a les nostres instal·lacions esportives.” A més, ha constatat que “es dona resposta a l’acord iniciat l’any 2011 de remodelació i renovació dels equipaments esportius de la vila”.

ACTUACIONS A MÉS INSTAL·LACIONS ESPORTIVES DE LA VILA

A la resta d’instal·lacions esportives municipals també s’hi estan duent a terme un seguit d’actuacions, d’acord amb les necessitats de cada espai, destinades a dotar-les del material esportiu que necessiten i, alhora, per donar un bon servei als usuaris.

Per exemple, al Camp de Futbol Josep Raich s’han dut a terme obres de substitució de la gespa; la modificació de la posició del terreny de joc o bé l’enderroc del mur perimetral i la substitució de la tanca que delimita el terreny de joc. Per una altra banda, a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda s’han canviat les canaletes de desguàs del camp de futbol s’han instal·lat ventiladors a les sales per millorar la ventilació i baixar la temperatura durant les pràctiques esportives d’halterofília i judo.

A més, al Poliesportiu la Sínia s’han fet treballs de manteniment de la calefacció i s’han instal·lat dues cortines separadores per disposar de 3 espais d’entrenament, entre més actuacions.

A l’Espai d’Entitats de Collserola s’ha comprat un joc de salt d’alçada per a atletisme format per matalàs, saltòmetres, llistó i proteccions que s’ha d’instal·lar a l’exterior, i a la pista exterior de l’escola de Castell Ciuró s’hi han instal·lat dos camps de minivòlei i un altra de vòlei.

Finalment, cal destacar el camp de minihandbol i mig handbol, per poder disposar de més hores d’entrament, que s’ha marcat a l’Espai Mariona.