fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Mobile World Capital Barcelona llança uns premis internacionals

Avatar photo

Amb aquests premis, MWCapital vol fer un pas endavant per evidenciar el rol de la tecnologia com a motor de canvi per generar un impacte positiu en la societat i l’economia i, per tant, al planeta. Aquesta vocació es plasma també en l’evolució de la màxima que regirà l’activitat de MWCapital, que passa de Technology Matters, a Humanising Technology.

Aquest llançament ha tingut lloc avui en l’acte de presentació del nou Pla Estratègic de MWCapital que ha comptat amb l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, i amb el nou ministre de Transformació Digital, José Luis Escrivá, qui s’acaba d’incorporar al Patronat de la FundacióTambé hi han participat el director general de GSMA, Mats Granryd, el CEO i director de GSMA Ltd., John Hoffman, el president de Fira de Barcelona, Pau Relat, i el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Francesc Fajula.

Triple focus: humanisme, escalabilitat i internalització

Mobile World Capital Barcelona ha estat des dels seus inicis pionera a mostrar com la tecnologia pot millorar la qualitat de vida de les persones i contribuir al benestar global de la societat. Posar les persones al centre del debat i de l’acció permet que la Fundació sigui una peça clau en pro de la transformació digital sostenible del nostre país.

Tota l’activitat de MWCapital respon als següents objectius: maximitzar l’impacte del MWC 365 dies a l’any; facilitar el desenvolupament de serveis digitals; consolidar-se com un hub de talent digital; ser el venture builder de referència europeu; i crear i divulgar coneixement de referència global. Per això, des de Barcelona i cap al món, MWCapital treballarà amb visió i ambició internacional per generar projectes amb més impacte i escalabilitat.

En conseqüència, la Fundació se centrarà en les següents àrees d’activitat: Tech4Good, impulsant projectes tecnològics i serveis digitals escalables que tenen vocació de generar un impacte positiu en la societat i l’ economia; Talent digital, promovent la generació i atracció de talent digital per posicionar Barcelona com a capital de referència en aquest àmbit i finalment la Transferència tecnològica, ocupant un espai únic a Europa en l’ ecosistema d’ iniciatives de suport a la creació de spin-off científiques.

Així mateix, MWCapital també ha presentat el seu Observatori amb l’objectiu de generar coneixement propi en temes estratègics relacionats amb l’impacte de la digitalització en la nostra societat. A més dels informes ja consolidats, el Digital Talent Overview i el Tech Hubs Overview, es preveu que, durant el 2024, MWCapital també presenti una anàlisi sobre l’estat de la transferència de tecnologia a Espanya i un informe sobre tecnologies estratègiques.

Aliança estratègica amb GSMA Foundry

Durant la presentació Francesc Fajula, CEO de Mobile World Capital Barcelona i John Hoffman, CEO i director de GSMA Ltd. han anunciat la primera aliança estratègica per consolidar la ciutat de Barcelona com un referent en l’àmbit de solucions digitals sostenibles.

Tecnologies com el Big Data, la intel·ligència artificial i la robòtica avançada, seran considerades per desenvolupar projectes escalables i per afrontar els reptes vinculats a l’avenç tecnològic en la societat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

644 persones en situació d’atur aconsegueixen feina gràcies a l’Ajuntament de Barcelona

Notícia següent

Sabadell es prepara per al retorn del Llaminer

Notícies relacionades