Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Mireia Dionisio (PSC): “Tothom tenim dret a viure a Mollet”

Avatar photo

La candidata socialista a l'alcaldia afegeix que "el 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat"

L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha explicat que Mollet sempre ha estat referent en l’àmbit de les polítiques socials.

 

“No hem deixat mai a ningú enrere, en els moments més difícils, com amb la crisi de 2007, amb la Covid que vam fer el pla de protecció social més ambiciós de la província o ara amb l’augment dels preus. Sempre hem estat al costat de les persones i volem continuar reforçant aquest escut social perquè no pot haver-hi progrés social, si no hi ha un progrés de tots els molletans i les molletanes”.

 

“I ho farem impulsant programes amb professionals de l’àmbit de la salut mental, combatent la bretxa digital, fent polítiques perquè ningú quedi enrere, aprovant el IV Pla d’Igualtat de Mollet o adherint-nos a la Xarxa de Municipis lliures de tracta, per exemple”.

 

“Dins de les polítiques socials i donem una especial rellevància al dret a l’habitatge, perquè l’habitatge és un dels drets que genera més desigualtats i considerem que tothom, les noves generacions i les actuals, tenen dret a viure a Mollet”.

 

Les principals propostes d’habitatge al programa electoral són:

  • El nou planejament de la ciutat contemplarà un 50% de nous pisos reservats per protecció oficial (la llei marca el 30%), dels quals la meitat seran de lloguer.
  • Nous habitatges projectats al futur de la ciutat: El nou planejament en tràmit preveu unes reserves màximes de més de 1.200 habitatges en règim de protecció, d’aquests un total 480 s’executaran al nou barri d’El Calderí.
  • Aprovarem un programa d’emancipació juvenil: donarem ajuts de 1.000 € a fons perdut als joves per al foment de l’emancipació i del lloguer.
  • Posar en marxa promocions d’habitatge protegit municipal als terrenys municipals ubicats als carrers Francesc Macià, Can Fàbregas i Batlle Tura. A més, de la nova promoció de 90 habitatges públics a Can Borrell.
  • Projecte transversal “Habitatges compartits”: per a combatre la soledat no desitjada de la gent gran o com a primera experiència d’emancipació per a joves.
  • En casos d’ocupacions conflictives, des de l’Ajuntament instarem judicialment els procediments de desnonament d’immobles de grans tenidors tal com es preveu a la llei 1/2023.
  • Promourem la posada en marxa del Servei de Mediació comunitària quan es detectin casos de conflicte convivencial, derivat d’ocupacions.

 

“El 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat. Un futur que els i les socialistes afrontem amb ambició, amb optimisme i  des del convenciment de les enormes possibilitats  i potencialitats que té la nostra ciutat”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detingut a Barcelona un monitor de karate per tocaments a un menor

Notícia següent

Christian Martínez: “Santa Oliva es mereix tornar a tenir un Ajuntament que es preocupi de la seva gent”

Notícies relacionades