fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

Mireia Dionisio: “Continuarem lluitant per tenir uns serveis públics de qualitat”

Avatar photo

L’Alcaldessa i candidata Mireia Dionisio Calé ha presentat les principals propostes per a la gent gran que el partit dels socialistes contempla al seu programa electoral per a les eleccions del 28 de maig

“Els nostres veïns i veïnes més grans mereixen la millor qualitat de vida i, en aquest sentit, des de la nostra ciutat fa molts anys que som exemple i pionera en polítiques d’envelliment actiu”.

L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha explicat les principals propostes des de tres àmbits, des de l’àmbit de l’habitatge, des de l’àmbit de la salut i la protecció social i des de la mobilitat.

Ø  En l’àmbit de l’habitatge Dionisio ha explicat que es vol crear una plataforma de pisos compartits per a persones que no volen viure soles (sigui per un tema d’acompanyament o bé un tema econòmic) on l’interconnector entre ambdues parts seria l’Ajuntament.

Volem potenciar un altre projecte que té molt èxit com és el programa d’auditories energètiques (per ajudar a estalviar en la factura de la llum) i ajudes per a fer obres d’accessibilitat dels habitatges (canviar banyeres per plats de dutxa, cuines…) per poder ajudar que les persones grans puguin estar més còmodes al seu habitatge.

Ø  Àmbit de la mobilitaten aquest apartat, l’alcaldessa ha destacat que som conscients que un dels col·lectius que més fa servir el bus urbà és el col·lectiu de Gent Gran i volem potenciar, encara més, aquesta mobilitat sostenible  fent un programa de fidelitat del bus urbà per a la gent gran amb abonaments gratuïts per a majors de 65 anys que siguin usuaris freqüents del bus urbà.

Ø  Àmbit de la salut i la protecció  socialAprofundirem en la teleassistència avançada, aquella que permet la geolocalització fora de la llar, especialment d’utilitat per a persones amb Alzheimer o amb alguna malaltia que provoqui desorientació.

Fer el primer club social per a persones jubilades amb discapacitat intel·lectual de Catalunya.

Ampliació de la xarxa de parcs d’esport i salut a tots els barris de la ciutat, es començarà a fer un al parc de les Pruneres.

I com no, continuar ampliant i potenciant la programació de cursos i tallers i tots els programes en els quals treballem l’envelliment actiu.

Tornarem a obrir el restaurant el Petit Moll d’El Lledoner.

Mireia Dionisio Calé també ha volgut posar èmfasi que, seguirem exigint a la Generalitat de Catalunya que dugui a terme inversions que li pertoquen i que són del tot necessàries per a la ciutat com són la construcció d’una segona residència pública i en paral·lel que concerti places públiques a les residències actuals, un centre de dia, així com la construcció d’habitatges dotacionals al Barri de Can Borrell.

El 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat. Un futur que els i les socialistes afrontem amb ambició, amb optimisme i  des del convenciment de les enormes possibilitats  i potencialitats que té la nostra ciutat. I, la gent gran és un col·lectiu molt important que cal cuidar i protegir i el volem fer sentir estimat i protagonista de la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Montse Castellarnau destaca les seves accions per salvar la platja d’Altafulla

Notícia següent

Més d’una vintena de dotacions treballen en un incendi a Peralada

Notícies relacionades