Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Sant Cugat destinarà 212.000€ per minimitzar l’impacte de la despesa elèctrica

Avatar photo

L’Ajuntament ha obert una línia d’ajuts econòmics per minimitzar l’impacte de l’increment de la despesa elèctrica als locals de restauració i serveis personals de Sant Cugat.

Amb una dotació de 212.567€, la quantia de l’ajut serà d’un màxim de 1.000€ per persona, independentment del nombre d’establiments.  L’ajut es concedirà per ordre de sol·licitud, en funció del compliment dels requisits establerts i fins a l’exhauriment del pressupost disponible. A més, la prestació és compatible amb qualsevol altre ajut destinat a la mateixa finalitat.

Es poden beneficiar dels ajuts els negocis que compleixin els següents requisits:

  • Persones físiques o jurídiques que el seu volum anual de negoci no superi els 2.000.000 €. Han de desenvolupar l’activitat econòmica a Sant Cugat, en l’àmbit del comerç al detall de productes alimentaris o productes industrials, restauració, serveis d’alimentació o serveis personals.
  • L’activitat ha d’estar donada d’alta i en funcionament des d’abans del 31 de març de 2021.

S’admet com a despesa subvencionable, correctament justificada, l’import de la despesa del consum elèctric realitzat entre l’1 d’abril 2021 i el 31 de desembre de 2022, en el local comercial o de serveis. Els ajuts s’emmarquen en el programa de l’AMB, ApropAMB, Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l’economia de proximitat i la coproducció de serveis. El període de sol·licitud s’iniciarà dia següent de la publicació de les bases al BOPB i s’allargarà fins l’11 d’abril.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 − two =

Notícia anterior

Xavi Pueyo, director de Pàdel del DiR Golf Costa Daurada, convocat per la Selecció Catalana

Notícia següent

Vilafranca programa una desena d’actes per celebrar la Setmana de la Gent Gran

Notícies relacionades