Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Presenten les millores en l’autobús urbà que uneix Terrassa amb Barcelona Zona Universitària

Avatar photo

Així, la línia passarà de 6 a 11 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners

Aquest matí la Tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares i el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, han presentat les millores en el nombre d’expedicions de l’autobús interurbà exprés e2.2, que uneix Terrassa amb Barcelona Zona Universitària. Així, la línia passarà de 6 a 11 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners a partir de l’11 d’abril. A la presentació també hi ha assistit la regidora Montserrat Font.
Les noves expedicions sortiran de Terrassa a les 6:45 h, 8:35 h, 10:25 h, 12:15 h i 16:55 h, i de Barcelona a les 7:45 h, 9:35 h, 11:25 h, 13:15 h i 17:55 h. a més, el servei també millora els horaris de les expedicions ja existents.
Cal dir que aquesta línia ha presentat un increment significatiu de la demanda durant els darrers mesos i problemes de capacitat en sentit Barcelona en les hores punta. Des de l’Ajuntament, s’han dut a terme diverses gestions i reunions per demanar l’ampliació i la millora del bus. Amb els nous horaris es dona resposta a la demanda, especialment per a disposar d’un servei directe amb la Universitat de Barcelona i altres centres d’activitat a la zona de la Diagonal de Barcelona.
Aquest servei complementa els serveis de transport públic entre les ciutats de Terrassa i Barcelona que es componen del bus exprés e2.1 que accedeix a Barcelona pel carril bus/ VA0 de la C-58  i la Meridiana i els serveis ferroviaris de FGC i Rodalies de Catalunya que permeten la comunicació de Terrassa amb altres punts de la ciutat de Barcelona.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Ja saben qui és la jove de 25 anys morta a Móra la Nova. Es podria tractar d’un crim masclista

Notícia següent

Patrimoni engega el projecte de restauració de 3 façanes del pretori

Notícies relacionades