Millores dels equipaments municipals de Parets del Vallès

S'han fet dues actuacions, una al Casal de Can Butjosa i l’altre a les pistes d’atletisme

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquesta setmana s’han dut a terme diverses millores en els equipaments municipals de Parets. Concretament, s’han fet dues actuacions, una al Casal de Can Butjosa i l’altre a les pistes d’atletisme.

Una de les actuacions s’ha fet al Casal de Can Butjosa, on s’ha reformat la cuina que s’utilitza per fer cursets per a adults i infants. En aquest sentit, el mobiliari que s’ha utilitzat per a la reforma és d’acer inoxidable donat l’ús que s’ha de fer d’aquest, per facilitar la neteja i per evitar que es faci malbé.

L’altre s’ha dut a terme a les pistes d’atletisme, on s’està substituint la il·luminació de la zona d’entrenament del club d’atletisme per llums LED.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha explicat que “seguirem implementant totes les accions i destinant tots els recursos que calguin per posar al dia els nostres equipaments i que aquests siguin tan sostenibles com sigui possible. Estalviar i millorar és una de les nostres prioritats”.

La regidora d’Equipaments, Laura Lozano, ha declarat que “apostar per posar al dia els nostres equipaments és prioritari pel nostre equip de govern. Creiem que és imprescindible mantenir-los perquè tots puguem gaudir de les activitats”.