Millora a l’accés al centre penitenciari de Quatre Camins a Granollers

La Diputació de Barcelona ha condicionat el vial d'accés i s'ha millorat la seguretat viària del pont

Aquest divendres 11 de novembre, el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, i l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, han visitat la millora del vial de l’accés centre penitenciari de Quatre Camins.

Actualment, aquest centre té l’accés principal des de l’enllaç de les carreteres C-35 i BP-5002 mitjançant un vial d’accés rural. Aquest vial és de titularitat de Diputació de Barcelona en el tram del vial coincident amb l’antic traçat de la BP-5002 en una longitud de 59 metres i situat al terme municipal de Granollers.

Aquest tram incorpora un pont sobre les vies de ferrocarril, que es trobava en mal estat. El planejament associat al centre penitenciari preveu l’execució del vial d’accés al mateix des de l’enllaç de l’autopista AP-7 amb la carretera BP-5002.

A l’espera de l’execució del nou accés, la Diputació de Barcelona ha condicionat aquest accés. L’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, ha explicat que «s’ha dignificat aquest accés i s’ha millorat la seguretat viària del pont».

L’actuació en aquest tram de 59 metres, en el qual circulen més d’un miler de vehicles al dia, representa una millora del vial, la senyalització, l’accés i la seguretat.