Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

“Mi rincón favorito de L’Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

Avatar photo

El certamen de fotografia “Mi rincón favorito de L’Hospitalet” ha anunciat avui les seves obres guanyadores. El primer premi, dotat amb 200 euros, l’ha aconseguit Silvia Consola amb aquesta fotografia, i el segon premi, de 100 euros, ha estat per a Fran Verjano Rufino per aquesta fotografia. Aquest matí, les dues persones premiades han rebut el reconeixement del regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, José Antonio Alcaide.

Del 3 de juliol al 27 d’agost, la ciutadania de L’Hospitalet va presentar 185 fotografies al concurs d’Instagram per mostrar i descobrir el més destacat de la ciutat, superant el nombre de fotografies de l’edició anterior.

Un jurat format per personal tècnic de l’Ajuntament de L’Hospitalet i personalitats del sector de la fotografia ha sigut l’encarregat d’escollir les fotografies guanyadores. 

Les obres participants seran publicades al compte d’Instagram @lhturisme i les quatre primeres classificades seran impreses en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters).

A més, l’obra guanyadora opta als premis nacionals del projecte “Mi rincón favorito”, juntament amb les fotos guanyadores de certàmens de tot el país, amb premis que van dels 50 als 500 euros. Les guanyadores nacionals es publicaran el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.

Promoció de L’Hospitalet com a destinació turística 

És la tercera edició del certamen “Mi rincón favorito” i també el tercer any que se celebra a L’Hospitalet. En l’edició del 2021, L’Hospitalet va ser la ciutat amb més fotografies presentades i l’any passat hi van participar 142 obres. En l’àmbit nacional, en les dues primeres edicions es van realitzar 50 certàmens locals i es van presentar més de 7.000 imatges a concurs.

L’objecte de la convocatòria és l’estímul de la capacitat creativa de la ciutadania en el terreny de la fotografia digital, alhora que es busca generar contingut enriquidor a les xarxes socials a través d’un ús responsable i amb finalitat cultural. A més, el certamen compleix un objectiu promocional i fa que siguin els mateixos usuaris els que mostrin els aspectes que ells mateixos consideren més rellevants de la localitat.

Aquesta proposta forma part de les iniciatives que du a terme l’Ajuntament per donar a conèixer la ciutat com a destinació turística, mostrant tots aquells punts forts que ofereix, i acostant a visitants i a ciutadania espais singulars i únics, que permeten completar la idea de L’Hospitalet com a ciutat turística.

L’Hospitalet és una destinació urbana en la qual la cultura com a eix principal de desenvolupament turístic es complementa amb una àmplia oferta gastronòmica i esportiva, i on clarament el turisme de congressos i negocis és l’eix diferencial bàsic per a la ciutat. Amb aquest concurs, podrem apropar-nos a la visió de la ciutadania i del turista i mostrar una ciutat viva i en constant creixement.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × two =

Notícia anterior

La Policia Local d’Esplugues disposarà d’un dron per a casos d’emergència a la Festa Major

Notícia següent

90 parades participen en la 39a edició de la Fira d’Artesans de Mollet

Notícies relacionades