Més de 30.000 persones a Castelldefels ja estan vacunades amb la pauta completa

Malgrat tot, el risc de rebrot a Castelldefels puja a 1.757

Des de que comencés el procés de vacunació el passat 1 de març fins el passat 12 de juliol, a Castelldefels ja són 30.005 les persones vacunades amb la pauta completa i 37.067 les vacunades amb una primera dosi, segons dades del Departament de Salut.

No obstant això, el risc de rebrot de la Covid-19 a Castelldefels continua pujant. El risc de rebrot a Castelldefels és ara de 1.757. Per aquest motiu i donada la fragilitat del moment causada per l’augment de contagis per Covid-19, l’Ajuntament insisteix en no baixar la guàrdia i extremar les precaucions per tal de prevenir qualsevol tipus de rebrot de coronavirus a la ciutat.

Des de l’Ajuntament de Castelldefels es vol incidir especialment en dos recomanacions clau:

• Cal mantenir sempre les normes: mascareta, distància i neteja de mans

• Cal complir l’aïllament o quarantena pels positius i contactes (no vacunats)

Les dades del Departament de Salut reflecteixen un augment significatiu del nombre de contagis a Castelldefels. Mentre que del 19 al 25 de juny es van detectar 43 casos positius confirmats per Test d’Antígens o PCR, del 26 de juny al 2 de juliol van ser 227 els positius detectats. Més recentment, del 3 al 9 de juliol, els casos positius detectats van pujar a 443.

Els pacients de Castelldefels ingressats per Covid-19 a data de 12 de juliol eren 9 i els casos positius acumulats 6.188.