Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

El Mercat de Santa Eulàlia de l’Hospitalet permetrà recollir la compra les 24 h

Avatar photo

Els paradistes preparen i dipositen la comanda a l’armariet, refrigerat en el cas d’alimentació, i els clients poden passar a recollir-la durant les 24 hores següents

El Mercat de Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat posa a disposició de la clientela un servei de recollida de les compres a través d’uns armariets multitemperatures automatitzats situats a l’exterior del mercat, que permeten recollir les comandes en qualsevol horari i sense fer cues.

 

Una iniciativa impulsada per l’Ajuntament amb finançament de la Diputació de Barcelona, que adapta l’equipament municipal als nous hàbits de consum, amb l’objectiu d’incentivar la compra i afavorir el comerç local i de qualitat.

 

El mòdul està format per 18 compartiments i una pantalla de control i disposa d’un sistema de purificació de l’aire per conservar els productes en condicions òptimes. A més, inclou una plataforma de visualització en remot del terminal, que permet veure la disponibilitat d’armariets i la traçabilitat de les comandes.

 

La comanda i el pagament es poden fer per telèfon o WhatsApp al número de cada parada. Els paradistes preparen i dipositen la comanda a l’armariet, refrigerat en el cas d’alimentació, i els clients poden passar a recollir-la durant les 24 hores següents introduint el codi que faciliten els paradistes.

 

Actualment, poden fer ús dels armariets els paradistes interiors, pròximament s’ampliarà als paradistes exteriors, i en una propera fase a comerciants de la zona. S’està acabant de formar els paradistes perquè es puguin sumar a la iniciativa tots aquells que ho vulguin.

 

El servei és una prova pilot que estarà activa sis mesos, posteriorment es farà un balanç del seu ús i de la satisfacció de paradistes i clients i s’avaluarà la continuïtat de la iniciativa.

 

Des del passat mes de novembre, el Mercat Municipal de Santa Eulàlia Interior disposa també d’un servei de repartiment a domicili amb una motocicleta, amb l’objectiu d’arribar a nous públics i facilitar la compra a persones amb problemes de mobilitat.

 

Aquest nou servei pilot contribueix a modernitzar les instal·lacions i la gestió dels mercats municipals per reforçar el seu paper de dinamitzadors dels seus entorns comercials, una mesura inclosa en el Pacte de Ciutat 2020-2023.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Desmantellen 9 prostíbuls arreu de Catalunya i alliberen 6 dones

Notícia següent

Li roben el mòbil, persegueix el lladre, l’atropella i el mata

Notícies relacionades