MediaMarkt arriba a Badalona amb una nova botiga a Montigalà

La inauguració se suma a l'apertura de Vinaròs, Calafell, Lloret de Mar i Platja d’Aro

MediaMarkt inaugura avui la seva primera botiga a Badalona situada en un dels emplaçaments comercials claus de la localitat, el centre comercial Montigalà. Aquesta inauguració se suma a l’obertura del passat 6 d’abril a Vinaròs, Calafell, Lloret de Mar i Platja d’Aro.

El nou establiment es troba dins del marc de l’acord firmat el passat mes de gener entre MediaMarkt Iberia i Worten per l’adquisició de 17 botigues Worten a Espanya, que busca reforçar la presència de MediaMarkt a Catalunya, on ja compta amb un total de sis noves botigues.

La nova botiga compta amb una superfície comercial de 1.136 m² amb innovacions que van des de la implantació de taquilles de recollida de comandes per internet fins a l’innovador servei de Personal Shopper per aquells clients que necessitin un assessorament personalitzat de la mà dels especialistes de la botiga sense sortir de casa a través d’una trucada telefònica o una videotrucada.

MediaMarkt té un objectiu clar: ser la primera opció com a retailer omnicanal de confiança d’electrònica de consum, oferint una experiència de compra adaptada a les noves necessitats dels clients i, per això, la companyia ha apostat per obrir noves botigues a llocs en els quals encara no tenia presència.