Els Armats de Mataró sortiran per Setmana Santa

La programació presencial inclou també una matinal de saetas a la carpa del Parc Central

Detall del vestuari dels Armats de Mataró, en una imatge d'arxiu. CEDIDA

Mataró preveu dos grans actes presencials a l’espai públic per celebrar la Setmana Santa. No hi haurà processons però sí que es podrà fer el tradicional homenatge de la ciutat als Armats de Mataró, la tarda de Dijous Sant. Les desfilades es faran a la plaça de l’Ajuntament, el públic hi accedirà amb cita prèvia i estarà assegut.

A més, no hi podran participar tots els Armats per tal de respectar les distàncies i es faran dues representacions per arribar a més públic. D’altra banda, s’ha previst la matinal de saetas a la carpa del Parc Central el diumenge 28 de març. Passaran per l’escenari cantaors com Manuel Lopera, Pepa López o Carlos Delgado, així com els quadres de ball de La Casa de Andalucía, Divina Pastora i la Peña Al Andalús.

La programació es completa amb el Pregó de Setmana Santa, que es farà el 13 de març al Teatre Monumental. El pregoner serà Dídac Padilla, un jove confrare de Mataró membre de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza, i fins ara era costalero de Jesús.