El Port de Mataró acollirà al setembre un nou festival de petit format

El Posidònia Fest programarà sis concerts en tres dies amb un aforament de 250 persones

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Vista aèria de la nova zona comercial del Port de Mataró. CEDIDA

La primera edició del Posidònia Fest arriba el mes de setembre al Port de Mataró. La iniciativa, impulsada pel segell local Microscopi, programa un total de sis concerts entre el 3 i el 5 de setembre, amb dos artistes cada dia, a les set de la tarda i a dos quarts de deu de la nit. L’organització ha avançat ja alguns dels noms, a l’espera de la presentació completa del cartell a mitjans de juliol.

La cantautora Lia Sampai i el guitarrista Adrià Pagès compartiran jornada el 4 de setembre amb la mallorquina Maria del Mar Bonet, un dels caps de cartell del festival. Els concerts s’ubicaran a la nova zona de lleure del port i que s’ha urbanitzat recentment entre els locals comercials i la zona d’amarratges. L’aforament serà de 250 persones.

El festival de nova creació adopta el nom d’un dels actius naturals més importants del litoral mataroní. La capital del Maresme té una gran praderia de posidònia d’unes 700 hectàrees que en alguns punts arriba fins als 27 metres de fondària. En aquest ecosistema hi viuen fins a una vintena d’espècies de peixos.