fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Mataró finalitza les obres de millora de l’accessibilitat i la vialitat al polígon Mata-Rocafonda

Avatar photo

L’alcalde, David Bote, i el regidor de Promoció Econòmica, Sergi Morales, han fet avui una visita al polígon de Mata-Rocafonda on s’han realitzat millores d’accessibiltat i vialitat.

S’han reparat més de 700 m2 de voreres: algunes d’elles (300 m2) estaven malmeses per l’acció de les arrels d’arbres i no tenien acabada la pavimentació amb capa de formigó com a la resta del polígon; i d’altres (434 m2) només tenien una base de formigó, als carrers de Vapor Gordils, de l’Energia i del Gènere de Punt.

 

També s’han adaptat 16 passos de vianants mitjançant el rebaix de la vorera i la vorada per millorar l’accessibilitat, i s’ha implantat la senyalització vertical i horitzontal.

A la cruïlla del carrer de la Foneria amb el Camí de Ca la Madrona s’ha creat una nova rotonda per millorar la seguretat i facilitar la circulació de vehicles en aquest punt. També s’han reparat 3.803 m2 de paviment de calçada al carrer de l’Energia, entre la carretera de Mata i el carrer de Vapor Gordils, i a l’àmbit de la nova rotonda.

 

Per últim, s’ha instal·lat un punt de càrrega per a vehicles elèctrics als entorns de la nova rotonda del carrer de la Foneria, amb capacitat per a la recàrrega simultània de dos vehicles i que es preveu posar en marxa les properes setmanes.

Les obres han estat executades per l’empresa Vialser per encàrrec de l’Ajuntament i han tingut un cost de 331.502 € (IVA inclòs). Els treballs van començar al març i han finalitzat aquest mes.

 

Les actuacions de millora realitzades es van consensuar amb representants del polígon Mata-Rocafonda i formen part de l’aposta per la millora i modernització dels polígons d’activitat econòmica de la ciutat. Al 2019 es van fer millores de l’accessibilitat i la vialitat als polígons de ponent (Pla d’en Boet, Les Hortes del Camí Ral, el Rengle, i Balançó i Boter), i entre el 2022 i aquest any també s’han fet actuacions per millorar la mobilitat i la seguretat viària al polígon Pla d’en Boet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Diumenge es farà la caminada guiada “El Camí Fariner: aigua i patrimoni humà” de Vilafranca

Notícia següent

Badalona tindrà un Protocol per garantir l’actuació de la Guàrdia Urbana davant els casos d’ocupació il·legal

Notícies relacionades