Marxa exploratòria pels carrers de Mollet

El pròxim dia 6 de febrer a les 19 h es farà una marxa exploratòria nocturna per diferents zones de Mollet per identificar els punts foscos

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La marxa exploratòria pels carrers de Mollet sorgeix en coordinació amb el Pla de Millora de la Il·luminació del Servei d’Ecologia Urbana, Transició Energètica i Sostenibilitat i durant l’elaboració del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), en sinergia amb el III Pla d’Igualtat Municipal. L’objectiu és identificar sobretot, els punts en els quals es pot millorar la il·luminació del municipi. Aquestes passejades, d’unes dues hores, permeten comprovar in situ la sensació de seguretat dels espais urbans des d’una perspectiva de gènere.

Aquesta acció consta de quatre fases. Una primera en què s’ha fet un treball previ amb persones de diferents entitats culturals i esportives del municipi per identificar sobre un mapa alguns dels punts que és imprescindible observar. Un cop al carrer, s’observaran altres punts que no estiguin identificats.

 

Una segona fase de sortida al carrer, que tindrà lloc el pròxim dia 6 de febrer a les 19 h amb la participació de ciutadanes i ciutadans de Mollet i personal municipal on s’exploraran diferents zones dels diferents barris de la ciutat. Posteriorment s’elaborarà un informe amb tota la informació recollida durant la marxa i les aportacions que ha fet la ciutadania.

La marxa exploratòria és una activitat oberta a tota la ciutadania i s’hi pot inscriure’s enviant un correu al CIRD Joana Barcala cirdjoanabarcala@molletvalles.cat amb data límit diumenge dia 5 de febrer.