Marta Ruiz és la nova primera secretària de la Joventut Socialista de Terrassa

El fins ara primer secretari de la JSC a Terrassa, Samuel Martínez, ha formalitzat la seva renúncia a una assemblea extraordinària

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Samuel Martínez, primer secretari de la Joventut Socialista de Terrassa, ha formalitzat la seva renúncia en una assemblea extraordinària celebrada amb tota la militància de la Joventut de Terrassa. 

Marta Ruiz, fins ara la secretària d’Organització de la JSC, ha estat escollida a l’assemblea extraordinària com a nova primera secretària del partit. És graduada en dret i en màster d’accés a l’Advocacia, a més de membre de l’executiva del PSC Terrassa.

Els darrers anys s’ha augmentat el nombre de militants, sobretot en l’afiliació femenina. La JSC de Terrassa també ha estat essencial per a la campanya electoral de les municipals. Sota el mandat de la darrera executiva s’ha aconseguit la llista a les eleccions municipals amb un major nombre de militants de les Joventuts amb gairebé un 30% de representació. “Ha estat un plaer haver liderat aquesta agrupació aquests darrers anys” s’ha acomiadat el fins ara primer secretari, Samuel Martínez.