[VÍDEO] Manifestants irrompen al ‘Hard Rock Cafe’ de Barcelona

'El Hard Rock, no el volem'. Els manifestats, en contra del projecte 'Hard Rock' al Camp de Tarragona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Plataforma Aturem Hard Rock, juntament amb l’Esquerra Independentista, l’Asssemblea de Barris pel Decreixement Turístic, Zeroport, Ecologistes en Acció i diferents moviments socials i ecologistes de Barcelona, han irromput el restaurant Hard Rock Cafe de Plaça Catalunya per denunciar el projecte turístic i del joc que l’empresa pretén ubicar al Camp de Tarragona.

Aquesta tarda, diverses organitzacions han entrat al restaurant de l’empresa americana per la seva intenció de construir el casino més gran d’Europa entre Vila-seca i Salou. Diverses persones han bloquejat l’entrada a l’establiment amb pancartes i adhesius amb el lema de “No juguem, Aturem Hard Rock” i pamflets explicant per què s’oposen a aquest macroprojecte. Els activistes han enganxat cartells que exemplifiquen aquesta oposició. Un grup de manifestants es trobava dins de l’establiment i han cridat consignes contra el projecte i han escampat pamflets i adhesius.

Accions com aquesta seguiran repetint-se cada vegada amb més intensitat, segons ‘Aturem Hard Rock’: “fins que s’escolti a les veïnes del Camp i s’aturi d’una vegada per totes aquest macroprojecte. També reivindiquem que no només és el Hard Rock, és un model econòmic que vol trinxar el territori per enriquir, encara més, a les grans fortunes mentre les treballadores vivim més empobrides i amb vides més precàries”.