L’Oficina LGTBI+ de l’Hospitalet compartirà espai amb el Centre Cultural Sanfeliu

El nou espai permetrà atenció individualitzada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'arxiu LGTB.

L’Ajuntament obrirà el mes de setembre l’Oficina LGTBI+ a l’equipament municipal del carrer de l’Emigrant, 27, compartint espai amb el Centre Cultural Sanfeliu. El nou centre tindrà caràcter provisional, a l’espera d’un espai definitiu, però permetrà donar un millor servei amb una atenció individualitzada. A la nova oficina, el personal municipal podrà tenir un major contacte i fer un seguiment presencial amb les persones que ho requereixin. 

Fins ara, aquests serveis d’atenció estaven ubicats al Centre d’Atenció i Informació a la Dona, i moltes atencions individualitzades es realitzaven a les dependències de Serveis Socials del Districte III.  

Amb l’obertura de la nova oficina, la Regidoria d’Igualtat i LGTBI+, vol crear un espai de referència LGTBI+, un espai segur, inclusiu, on poder prestar les atencions però també fomentar la dinamització i la conscienciació d’igualtat afectiva i sexual. 

Des de l’Oficina s’ofereix informació, orientació, suport psicosocial amb relació a situacions de LGTBI-fòbia; formació al personal municipal, a professionals del sector de la infància-adolescència, tallers en els instituts de secundària, professorat i associacions de famílies; campanyes de sensibilització a la ciutadania i commemoració dels dies internacionals en estreta col·laboració amb entitats del municipi o vinculades.