VÍDEO: Enxampen un lladre implicat en 50 robatoris en trasters a Barcelona

L'home revenia els objectes que sostreia a receptadors

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat a Badalona un jove de 22 anys com a presumpte autor de 5 robatoris amb força en diferents trasters de Barcelona i la seva àrea metropolitana. A la capital catalana, va actuar principalment als districtes de Sant Martí, Horta i Sant Andreu. També se li imputa l’autoria d’un robatori amb força a una notaria, un robatori amb força a interior de vehicle en un pàrquing, un delicte de danys i un d’estafa bancària lleu. El jove revenia els objectes que sostreia.

Va ser detingut després d’haver accedit a l’interior d’un pàrquing comunitari a Badalona emprant una cisalla i quan acabava de sortir del jutjat després d’haver estat detingut i posat a disposició judicial per uns fets similars.

Les primeres denúncies per robatoris en trasters de Barcelona es van produir a finals del 2022 i principis del 2023. Es va iniciar llavors una investigació que va culminar dimecres passat a la detenció a Badalona d’un home després d’haver accedit a l’interior d’un pàrquing comunitari d’aquesta localitat emprant una cisalla.

L’arrestat acumula múltiples antecedents policials per delictes contra el patrimoni, especialment en els robatoris amb força a trasters de pàrquings comunitaris de Barcelona.

L’home accedia a l’interior dels pàrquings aprofitant l’entrada o sortida d’algun vehicle o picant a l’intèrfon de la porteria fins que algun veí li obria la porta. Un cop a dins, es dirigia a les portes dels trasters i primer comprovava si estaven obertes. En cas negatiu, les forçava i accedia al seu interior. A continuació comprovava quins objectes eren del seu interès i se’ls emportava. Posteriorment, els venia a diferents receptadors.

El detingut va passar a disposició judicial divendres passat i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.