L’INEFC Barcelona ha acollit la 4a edició dels Premis Pla Català d’Esport a l’Escola

Més de 950 centres educatius participen en el projecte on enguany s'han entregat un total de 65 guardons

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dijous la ciutat de Barcelona va acollir la 4a edició dels Premis Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE), organitzada per l’Agrupació d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya amb el suport del Consell Català de l’Esport.

El PCEE reconeix la tasca d’aquells instituts, escoles, coordinadors i dinamitzadors que fan el possible per fomentar l’activitat fisicoesportiva tant alumnes de primària com secundària en la via de continuar en un millor estat no tan sols físic sinó mental. Tanmateix, facilitant aquesta pràctica esportiva escolar a tots els que ho necessitin. En concret un projecte per promocionar l’esport escolar.

Una de les escoles més destacades d’enguany amb 4 guardons ha estat l’Escola Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona: com a millor centre Secundària, millor Associació Esportiva Escolar (AEE), millor Coordinador de Secundària: Francisco León Floro i millor DinamitzadoraEugenia León Roig.

L’acte s’ha celebrat en el marc esportiu a l’INEFC Barcelona amb la presència de La Unió de Consells Esportius de Catalunya i el Consell Català de l’Esport i de l’esport escolar a Catalunya.