Lildami publicarà el seu segon disc, ‘Viatge en espiral’, el pròxim 29 de gener

El raper reivindica les seves arrels mediterrànies amb l'havanera 'Ramiro'

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Lildami a la cançó 'Ramiro'.
Lildami publicarà el seu segon disc, ‘Viatge en espiral’, el 29 de gener amb el segell Halley Records i presentarà ‘2080’, el primer single el 10 de gener.
Així mateix, el cantant ha presentat ‘Ramiro’, una havanera amb la qual “el raper terrassenc reivindica les seves arrels mediterrànies i homenatjar els avis i les àvies”. “Mentre tots els rapers s’emmirallen amb la cultura dels Estats Units, jo m’acosto a la cultura catalana i mediterrània amb el grup d’havaneres Arjau i la col·laboració de la plana major de l’urban català” com Sr. Chen, Flashy Ice Cream, Lauren Nine, Senyor Oca, Emotional G, Mi Amargo o Teuma Thug de la Pawn Gang. ‘Ramiro’ presenta una història d’amor entre dos homes en una època on les relacions homosexuals eren tabú.
El videoclip, rodat a Calella de Palafrugell, L’Escala i Cadaqués, compta amb la presència d’Arjau junt amb els artistes urban que hi canten. La realització la firma Jordi Lops, un jove multidisciplinar en creació audiovisual que ja s’ha encarregat de clips d’artistes com Teuma Thug, Senyor Oca o Leïti Sene.