L’Hospitalet organitza unes portes obertes per conèixer la feina d’artistes i artesans

Del 22 al 25 d’octubre, jornades de Tallers Oberts

Del 22 al 25 d’octubre es farà una nova edició de Tallers Oberts, les jornades de portes obertes de tallers i espais de creació que apropen l’art, l’artesania i el disseny a la ciutadania, organitzades per l’A-FAD (Associació d’Artistes i Artesans del FAD) amb la participació del Districte Cultural de L’Hospitalet. 

 

L’Hospitalet hi participa per quart any consecutiu amb onze espais de creació: Antonio Sciacca Studio, Elvira Pujol, Espai CMR + Ferre + Garolera, Espai Hybris, Fina Balp, Vitralls Bonet, La Gloria Factoría de Arte, Laia Noal, Mireia Cifuentes, Nuuat i Sitesize Espai d’Art.

 

A causa de la incidència de la Covid-19, el projecte modifica el seu format: els visitants hauran de demanar cita prèvia als tallers i espais que hi participen, per controlar l’aforament i evitar aglomeracions. A la pàgina web de Tallers Oberts (https://tallersobertsbarcelona.cat/) es poden consultar els participants, les activitats, el mapa, les fitxes dels tallers i artesans i els contactes per demanar la cita prèvia.

 

Enguany les jornades de portes obertes es fan en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).