L’Hospitalet oferirà suport a les famílies per realitzar la preinscripció escolar

Les famílies es poden adreçar al telèfon d’informació municipal 010 per a consultes sobre el procés

Dilluns, 15 de març, començarà el termini per a la preinscripció escolar d’educació infantil i primària, i dimecres, 17 de març, per a l’ESO.  

El Departament d’Educació ha decidit que la preinscripció per al curs vinent es faci de manera exclusiva a través de mitjans telemàtics. Amb motiu del confinament, la preinscripció per al curs 2020-2021 ja es va fer d’aquesta manera, i ara s’ha tornat a optar per aquesta fórmula, la qual cosa pot suposar dificultats per a algunes famílies. El Departament assenyala que les escoles estan a disposició de les famílies per facilitar aquest tràmit i que cal posar-se en contacte amb els centres per demanar cita prèvia per rebre el suport. La informació i la tramitació de tot el procés d’escolarització es farà per mitjà del web que ha habilitat el Departament d’Educació https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/primaria/inici/. 

Amb l’objectiu d’acompanyar les famílies que tenen dificultats o no disposen de mitjans tecnològics per fer el tràmit, a partir de dilluns i fins que finalitzi el procés de preinscripció, el 24 de març, l’Ajuntament de L’Hospitalet posa a disposició de les famílies un dispositiu informatiu, amb mitjans tècnics i humans. A través del telèfon 010 d’informació municipal, les famílies podran plantejar consultes sobre el procés i, en el cas que sigui necessari, se’ls donarà cita, dia i hora, a través de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), per atendre’ls personalment a la mateixa OME o a una regidora de districte, segons l’opció que triïn.