L’Hospitalet inicia una campanya en línia per adoptar animals de companyia

En col·laboració amb l’Associació Protectora d’Animals de Granollers, que presta el servei d’atendre els animals recollits a L’Hospitalet

L’Ajuntament inicia una campanya en líniaper mitjà de les xarxes municipals, per l’adopció d’animals de companyia: gossos i gats. Es tracta de promoure l’adopció dels animals que viuen a la protectora que gestiona les recollides d’animals abandonats o perduts a L’Hospitalet. El repte és aconseguir cada mes una llar per a un animal. 

Els comptes de @LHSalut de Twitter i Facebook difondran cada mes, avui per primer cop, la imatge i les característiques de l’animal en adopció, que repetiran periòdicament al llarg dels 30 dies, amb l’objectiu de trobar-li una llar. 

Actualment, és l’Associació Protectora d’Animals de Granollers (APAG) l’entitat que presta el servei d’atenció i adopció dels animals recollits a L’Hospitalet que han estat abandonats. 

Al llarg de tot l’any 2020 van entrar a la protectora procedents de L’Hospitalet un total de 243 animals: 165 animals abandonats (72 gats i 93 gossos), i 78 animals perduts i recollits pels serveis municipals i la protectora (24 gats i 54 gossos) que van ser retornats a les seves famílies, ja que portaven xip i es van poder identificar. En total, l’any passat, 157 animals de L’Hospitalet van ser adoptats (68 gats i 89 gossos). 

Tant des del Negociat Municipal de Protecció dels Animals com des de l’APAG es promouen les adopcions responsables. Abans de fer el pas, recorden que cal  valorar quin tipus d’animal es pot sumar a la família en funció de les necessitats que pot tenir, el seu comportament i el temps i les cures que cal dedicar-li.  

Aquest mes, busquem l’adopció del Terry 

Comença la campanya buscant una llar per al Terry, un dels gossos que més necessita una adopció ara mateix. Té tres anys i sis mesos i és un american staffordshire terrier (raça potencialment perillosa). Va ser recollit  a L’Hospitalet fa dos anys, i encara ningú no li ha donat una segona oportunitat.
Si voleu saber més dades del Terry, consulteu @LHSalut i APAG.