L’Hospitalet cedeix un equipament a Can Serra per a la vacunació de la covid-19

El Departament de Salut vacuna des d’avui a professionals en actiu de diferents col·lectius com fisioterapeutes o farmacèutics

El Departament de Salut de la Generalitat posa avui en marxa arreu de Catalunya un dispositiu per continuar la vacunació per a professionals prioritzats, després d’haver vacunat els professionals sanitaris i personal de residències de gent gran. Aquests nous col·lectius rebran l’administració de la vacuna d’Oxford-AstraZeneca, aprovada per l’Agència Europea de Medicaments el 29 de gener de 2021. 

A L’Hospitalet, el Departament de Salut vacunarà, de moment, en dos emplaçaments: a l’Hotel SB, i a l’equipament municipal del Casal de Gent Gran de Can Serra. L’Ajuntament també serà l’encarregat del manteniment del local municipal durant el procés.  

Segons la Conselleria de Salut, aquesta setmana es vacunaran professionals en actiu dels col·lectius següents: fisioterapeutes, farmacèutics, auxiliars de farmàcia i personal de farmàcies comunitàries, psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, protètics dentals, logopedes, veterinaris, nutricionistes, podòlegs i optometristes. Durant les pròximes setmanes es preveu que es vacunin també professionals dels serveis públics essencials, com els cossos policials o els bombers de la ciutat.