Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

L’Hospitalet i l’AMB duen a terme una campanya lúdica per separar els residus

Avatar photo
Amb jocs i cantades teatralitzades, “Fem sortir els colors del gris” s’està duent a terme durant els mesos de maig i juny a carrers, bars, mercats i centres comercials de la ciutat
L’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de L’Hospitalet estan duent a terme a la ciutat durant els mesos de maig i juny la campanya lúdica “Fem sortir els colors del gris”, a través de dues activitats per fomentar la separació correcta dels residus entre la ciutadania.
Una de les activitats, dinamitzada per actors i educadors ambientals, és el joc del Trivial adaptat amb preguntes sobre reciclatge. L’objectiu és fer passar una bona estona als participants i sensibilitzar-los sobre el reciclatge d’una manera amena i distesa.
Amb el mateix objectiu, la segona activitat és una cantada teatralitzada amb lletres adaptades de cançons conegudes, que parlen dels tòpics més comuns sobre el reciclatge i els residus que més es generen durant la primavera i l’estiu.
Aquestes accions es duen a terme al carrer i també en mercats, eixos i centres comercials, i bars i cafeteries de la ciutat. Les pròximes activitats de la campanya seran dimarts, 28 de maig, a les places de Milagros Consarnau i Sabaté i de Pius XII, on es farà el joc del Trivial (de 17.30 a 19.30 hores) i la cantada teatralitzada (de 17 a 19 hores).
Dimecres, 29, les mateixes activitats es traslladaran a la plaça de l’Ajuntament i a la rambla de Just Oliveres; dijous, 30, al Centre Comercial Gran Via 2, i el dissabte 1 de juny, al carrer de Santa Eulàlia, coincidint amb la Fira del Comerç al Carrer, en el marc de la Festa Major del barri.
La campanya de sensibilització ambiental sobre la recollida selectiva i la correcta separació dels residus finalitzarà el 29 de juny i arribarà, entre altres llocs, als eixos comercials de la Florida, Pubilla Cases, Santa Eulàlia, el Centre, Sant Josep, Collblanc i la Torrassa, i als centres comercials de La Farga i Gran Via 2.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VÍDEO | Set mossos ferits en una protesta contra la desfilada de Louis Vuitton a Barcelona

Notícia següent

Vuit ferits, dos d’ells menors, en un fatal accident de trànsit

Notícies relacionades