L’Escola Lluís Piquer de Parets s’adhereix al programa Math Tutoring

El centre educatiu implementa el programa d’aprenentatge des del gener amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de les matemàtiques

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Escola Lluís Piquer participa en el programa de reforç de les matemàtiques Math Tutoring que té per objectiu de millorar l’aprenentatge de la matèria i trencar la percepció negativa que en tenen els alumnes. El programa està adreçat als alumnes de 6è de primària que no tenen consolidats els coneixements bàsics de matemàtiques i que, necessiten rebre suport en aquesta àrea per garantir el seu èxit educatiu.

El programa Math Tutoring està inspirada metodologies de referència com el National Tutoring Programme, l’AmeriCorps o el Rescue Plan Funding i presenta un model de suport educatiu complet a través de grups petits d’alumnes.

 

El centre educatiu de Parets del Vallès és una de les 52 escoles de Catalunya que implementa el programa des del mes de gener. La voluntat del programa és oferir suport educatiu evitant que els infants, especialment aquells en situació de vulnerabilitat, facin el pas a secundària sense haver adquirit les competències bàsiques per a l’èxit educatiu.