Les víctimes de l’accident mortal de l’AP-7 eren veïnes de Cerdanyola i Barcelona

Tenien 62, 64 i 65 anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Pla zenital de l'accident múltiple a l'AP-7 a Barberà del Vallès amb camions de bombers i ambulàncies atenent els vehicles accidentats. CEDIDA

Les víctimes mortals de l’accident a l’AP-7 a Barberà del Vallès (Vallès Occidental) tenien 62, 64 i 65 anys i eren veïnes de Cerdanyola del Vallès i Barcelona. El sinistre va tenir lloc cap a les 14.56 hores al punt quilomètric 146,5 de la citada via, quan es va produir una col·lisió per encalç amb quatre turismes i un camió.

Un dels vehicles es va incendiar. La primera víctima és l’ocupant d’aquest cotxe cremat, de 62 anys i veí de Cerdanyola. Les altres dues víctimes mortals són les passatgeres posteriors d’un dels altres turismes, de 64 i 65 anys i veïnes de Barcelona. Hi ha 10 ferits més de diversa consideració, un en estat crític a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. El conductor del camió va quedar detingut per homicidi imprudent.

De la resta de ferits, un està en estat greu a la Mútua de Terrassa, sis menys greus al Taulí, l’hospital de Terrassa i la Mútua de Terrassa, un de lleu va ser atès al CAP Sant Fèlix de Sabadell i una persona va ser donada d’alta in situ.