Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Les pistes d’atletisme Paco Águila de Badalona una nova edició del Badatletisme

Avatar photo

Prop de 1.600 alumnes de cinquè de primària participaran en la nova edició del Badatletisme, una de les activitats incloses al Badasport que se celebrarà a les pistes d’atletisme Paco Águila del 27 al 30 de novembre i l’1 i 5 de desembre.

El Badasport és una iniciativa del Grup de Mestres d’Educació Física de Badalona que promou la pràctica esportiva a les escoles a través de sis modalitats mitjançant jocs preesportius, cooperatius i tradicionals, d’esports com el corfbol i l’atletisme, així com de proves d’orientació en un parc de la ciutat, i de diverses activitats lúdiques a un poliesportiu i a la platja.

Canvi de data del Badacorfbol 

L’activitat del Badacorfbol es farà a la Zona Esportiva Municipal Can Cabanyes els dies 2, 5, 6, 7 i 8 de febrer, i no del 5 al 9 de febrer, com estava programat inicialment.

El Badasport 2023-24 està organitzat per Mestres d’Educació Física de Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × five =

Notícia anterior

Restaurants del Pallars es formen a la Fundació Alícia

Notícia següent

L’Arrabassada batega per Nadal

Notícies relacionades