fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

Les Festes de Primavera, protagonistes del cupó de l’ONCE del 26 d’abril

Avatar photo

Cinc milions i mig de cupons difondran, per tot l’Estat, la celebració de la festa gran de L’Hospitalet

Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, ha lliurat avui a Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet, una imatge emmarcada del Cupó Diari que l’ONCE dedica a les Festes de Primavera de L’Hospitalet el proper dilluns 26 d’abril. A la presentació, celebrada a l’Harmonia, també hi han assistit Rosa Díaz, directora de l’agència de l’ONCE a L’Hospitalet; Jesús Husillos, regidor d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans, i David Quirós, regidor d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha agraït a l’ONCE “l’oportunitat de donar a conèixer arreu la que és la festa gran de la ciutat” i ha animat tothom a comprar el cupó  i “a participar en unes festes diferents, que ens permetran gaudir de les diverses propostes culturals de manera segura”. D’altra banda, el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, ha dit que amb aquesta iniciativa “dediquem a L’Hospitalet el millor que tenim, el cupó. Perquè la il·lusió no es pot confinar”.

En el decurs de l’acte, s’ha retut homenatge al recentment desaparegut Ramón López, qui durant més de 30 anys ha estat president de Gegants Déus de L’Hospitalet de Llobregat-Drac d’Or, entitat que compta amb el gegant Neptú, el personatge mitològic que il·lustra el cupó. Per a l’alcaldessa, Núria Marín, “ara més que mai, hem de mantenir la il·lusió i la responsabilitat que el Ramón posava en tots els seus projectes. Aquest seria el millor homenatge que li podem fer”, i ha lliurat al seu fill  i a la seva vídua una placa en reconeixement a la tasca de difusió de la cultura gegantera realitzada durant tota la seva vida. A continuació, el ballarí cec del barri de Santa Eulàlia Joan Casaoliva, de Liant la Troca, ha realitzat una petita coreografia que ha clos l’acte.

Les primeres Festes de Primavera van tenir lloc el 1980 a Can Buxeres, obrint el camí a la que més tard seria una nova festa ciutadana amb vocació de festa gran de la ciutat. L’edició d’enguany, del 22 al 25 d’abril, recupera les Festes després que l’any 2020 no es van poder celebrar a causa de la pandèmia. En aquesta ocasió, s’ha preparat un programa que vol garantir l’agenda cultural, però amb activitats de petit format adaptades als protocols sanitaris que es desenvoluparan a diferents espais per tota la ciutat.

 Cinc milions i mig de cupons 

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar “La Paga” de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE els comercialitzen 19.000 agents venedors, 2.500 dels quals a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies als terminals punt de venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya compta amb més de 10.000 persones afiliades i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació superen les 15.000 persones.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les persones de 80 anys o més encara no vacunades de COVID a Sabadell poden demanar hora al CAP

Notícia següent

Terrassa obre la convocatòria per dissenyar la mascota del Mundial d’Hoquei Herba femení 2022

Notícies relacionades