Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Les exposicions als museus, preludi habitual de la Festa Major de Sabadell

Avatar photo

Els Museus d’Història i d’Art de Sabadell inauguren demà divendres 1 de setembre les seves respectives exposicions de Festa Major, un pròleg habitual en el programa festiu. Els actes oficials d’obertura de les exposicions tindran lloc a les 17 h, al Museu d’Art, i a les 18 h, al Museu d’Història.

El primer acte inaugural correspondrà a l’exposició “Objectiu Sabadell”, que engloba les empremtes de la producció fotogràfica a la ciutat des del 1860 i fins al 1936. Aquesta mostra l’acullen ambdós museus de manera conjunta.

Al Museu d’Art s’hi podran veure els àmbits relacionats amb l’ofici del retratista, els fotògrafs aficionats, la fotografia artística, el boom de les targetes postals, la fotografia documental, Dones i fotografia. I al Museu d’Història quedarà exposat l’àmbit de fotografia industrial. Es podrà visitar des de l’1 de setembre i fins al 25 de febrer de 2024.

Posteriorment, el Museu d’Història obrirà oficialment la mostra “A la vora del foc”, que posarà de manifest, per mitjà d’un centenar d’elements del fons local del museu, la relació entre el foc i l’ésser humà al llarg de la història. Aquesta exposició romandrà oberta fins al 28 de gener de 2024. (Més informació)

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 + 13 =

Notícia anterior

Oberta la matrícula als estudis de grau i cursos d’idiomes de l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Notícia següent

Troben una bossa amb ossos en una platja de Badalona

Notícies relacionades