Les excentricitats de Gerard Piqué: ‘Es va saltar tots els semàfors de la diagonal’

Ha contat que anant amb ell al cotxe, va comportar-se incívicament. No només això, sinó que també no hauria tingut una bona experiència tractant amb ell

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La influencer Nadia Jémez, coneguda també per ser la filla de Paco Jémez, entrenador de futbol, ha explicat una experiència que va tindre amb Gerard Piqué.

En un vídeo a les xarxes socials on explicava la seva ruptura amb el youtuber ‘xBuyer’, ha sortit a la llum una anècdota amb Gerard Piqué.

Nadia, a banda de l’anècdota, s’ha mostrat molt crítica amb l’actitud de Gerard Piqué amb la ruptura de l’exjugador de futbol, semblant-li que Piqué ‘no és de fiar’. No només això, sinó que el president de Kosmos no hauria tingut un bon tracte amb ella, o així l’ha semblat a la influencer.

Jémez va anar un dia amb Gerard Piqué al cotxe. Segons conta la influencer, Piqué va decidir saltar-se tots els semàfors de la diagonal i entrar a ‘100 i pico’ de velocitat dins d’un pàrquing. En entrar, hauria tractat malament al treballador del pàrquing, qui només li va recriminar la velocitat d’entrada al pàrquing.