Les Biblioteques de Granollers estrenen un cicle de trobades amb autores comarcals

Aquesta i la resta d’activitats de les biblioteques s’adapten a la normativa de seguretat com a conseqüència de la Covid-19

Les Biblioteques de Granollers, Can Pedrals i Roca Umbert, fan una nova proposta d’activitats per aquest primer trimestre de l’any adaptades a la normativa de seguretat com a conseqüència de la Covid-19. En la programació per a adults la novetat més destacada és la creació del nou cicle “Literatura Km 0. Cicle de trobades DO Vallès Oriental”. La proposta programa converses i diàlegs per donar veu a autors i autores de proximitat, amb segell local i amb obres destacades entre les novetats editorials recents. Les converses són conduïdes pel periodista cultural i poeta granollerí Esteve Plantada i es podran seguir en línia al canal de Youtube de Biblioteques de Granollers(link is external).

Així, la primera trobada serà el proper dissabte 30 de gener, a les 12 h, amb els escriptors Jordi Masó i Ramon Mas. La segona cita del cicle serà el dissabte 27 de febrer, també a les 12 h, amb les escriptores Eva Baltasar, Núria Busquet i Anna Ballbona. I la tercera proposta serà el dissabte 27 de març, a les 12 h, amb la poeta i música Ivette Nadal i el poeta Pol Pagès.

Inscripcions obertes per un nou trimestre d’activitats a les biblioteques

Les Biblioteques de Granollers ofereixen, un cop més, un programa d’activitats divers i per a totes les edats, adaptat a la normativa de seguretat com a conseqüència de la Covid-19. Així, la inscripció prèvia és obligatòria per tal de poder controlar els aforaments quan la situació epidemiològica ho permeti (que també es veuen reduïts) i moltes de les activitats es faran en línia.

Continuen les propostes habituals com els clubs de lectura, les tertúlies, xerrades, exposicions o els contes, però també s’hi sumen novetats. En la programació per a adults, a més del nou cicle “Literatura Km 0”, hi haurà una activitat, al mes de març, que combina teatre i audiovisuals. Pel que fa a la programació infantil i familiar, també es faran trobades amb autores, incloses dins dels clubs de lectura, i al març es proposa una activitat familiar de laboratori sobre llibres d’artista.

Trobareu tota la informació d’activitats i inscripcions a: www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques